fbpx
Lilla, 2017-2018 Spanyolország

2017 szeptemberében egy budapesti állásinterjún vettem részt, egy hónappal később pedig kaptam egy ajánlatot a Kanári-szigetekről és november végén indulhattam is a csodálatos Lanzarotéra. Fantasztikus élmény volt megérkezni a hidegből a kellemes tavaszi időbe és melegben tölteni az ünnepeket.

Ami a munkámat illeti, Miniclub animátorként dolgoztam egy 5 csillagos szállodában, a sziget déli részén található Playa Blancán. A munkám során főként kisgyerekekkel foglalkoztam, a hét mindennapján különböző tematikus napok, mint például Indián nap, Kalóz nap, Minion nap, Frozen nap, Olimpia nap stb. volt a gyerekparkban. Ezek alapján szerveztünk programokat: labdajátékokat, vízi játékokat, gymkhana-t, sportversenyeket, arcfestést. Este sem maradt el a szórakozás. Minden este Minidisco volt a program a kisebb gyerekeknek, utána pedig különféle musical és gyerek show-kal szórakoztattuk a vendégeket.

Az animátor élet legjobb része persze a jól megérdemelt szabadidő volt. Főként nyáron rengeteget buliztunk, de a heti szabadnapon volt idő a pihenésre és a sziget felfedezésére is. Voltak olyan napok, amikor többen kocsit béreltünk és bejártuk a szigetet, vagy „átugrottunk” Fuerteventurára 1 napra, vagy éppen Famarára mentünk szörfözni.

Összeségében megérte animátornak lenni, mert rengeteget fejlődött a nyelvtudásom 8 hónap alatt, nemzetközi csapatban dolgozhattam. Mindenképp ki kell próbálnod az animátorkodást, ha kalandvágyó vagy, szeretsz emberekkel foglalkozni és minden őrültségben benne vagy! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation