fbpx
Árpi, 2017 Görögország

Életem legjobb nyara volt nemcsak szórakozás hanem munka szempontjából egyaránt. Álmaim munkája volt.
Az első két hét kicsit nehéz volt mivel új hely volt és senkit sem ismertem, viszont a két magyar kolléganő rengeteget segített. Ahogy megismertem a többieket is, nagyon jóban lettünk és rendszeresen beszélünk most is.
A szálloda gyönyörű volt, a tenger úgyszintén, a szállás és a kaja tökéletes.
A Kids culbban voltam és játszottam a gyerekekkel. Itt kiélhettem a gyerek énem. Rengeteg orosz gyerek volt de ez sem jelentett akadályt mert sokan beszéltek angolul és játszani mindegyikük szeretett. Esténként Dj voltam így én csináltam a hangtechnikát és a fényeket az esti disco és az esti műsorok alatt. Sosem csináltam még ilyet de nagyon sok segítséget kaptam és gyorsan belejöttem. Nagyon élveztem minden percét.
Munka után szinte minden nap mentünk valamerre bulizni. Az éjszakai élet fantasztikus, a legtöbb buli ingyen van egy pár alkalom után, szinte minden helyen ismernek és nagyon közvetlen mindenki az animátorokkal.
Mindenkinek csak ajánlani, hogy próbálja ki és élvezze ki amíg csak lehet. Lehet kicsit hosszú lett de röviden tömören ennyit tudok mondani róla. Hatalmas élmény volt.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation