fbpx
Somi, 2008 Görögország

Szeretnék pár sorban megemlékezni a nyárról…:-))
Először is, mindenkinek ajánlom az animációt aki szeret pörögni, új kapcsolatokra szert tenni, nyelveket beszélni és még annál inkább bulizni (szinte ingyen, mert a vendégek hívnak meg :-)).

Én áprilisban kimentem Athénba, ott két napot városnézéssel töltöttünk pár baráttal, majd mentünk Kos szigetére, ahol már a cég felkészült emberei vártak ránk, hogy kezdetét vegye a “kiképzés” :-)) Életem egyik legszebb két hete volt a tréning kurzus, egyrészt mert tele volt magyarokkal, ami otthonosabb érzést keltett, másrészt a tengerparti szálloda előnyeit élvezhettük. Azért persze dolgozni is kellett :-))

Ezek után szétosztották az embereket a szállodák között és kezdődött is a “munka”.
A május elég nyugis hónap volt, de júniustól fokozatosan pörögtünk fel, július-augusztus volt a legkomolyabb, rengeteget röpiztünk a homokos tengerparton, vízilabdáztunk a medencében (derékig érő vízben, nem kell betojni:-)) fociztunk, ping-pong-oztunk, darts-oztunk . Ezek mellett persze csináltuk esténként a jobbnál jobb programokat (táncok, humoros színpadi baromkodások és egyéb jópofa vetélkedők).
Személy szerint én meghívást is kaptam Angliába táncolni, amit nem fogadtam el bizonyos körülmények miatt, de a lehetőség adott volt mert kedves voltam a vendéggel és ő jól érezte magát, nagyon komoly lehetőségek vannak ebben a szakmában ha jól csinálja az ember!

Egy szónak is száz a vége, ha most végeztél a sulival, vagy csak szimplán televagy energiával és mennél egy jót bulizni-dolgozni a nyárra akkor itt a helyed az animátorok között!! Érdemes kipróbálni!!!! Minden jót mindenkinek!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation