fbpx
Vera, 2014 Ciprus

Három szakmám van: idegenvezető, utazás ügyintéző és rendezvényszervező, így számomra a legjobb gyakorlatszerzést az animátorkodás adhatta. Gondolkodás nélkül vágtam bele ebbe a 6 hónapos kalandba!
Larnacán a ciprusi cég képviselői limuzinnal vártak minket, melyben élvezettel utaztunk a tréning helyszínére. Végül már a tréning második napján kiválasztottak és egy négy csillagos szállodába kerültem, ahol egy másik animátorral ketten voltunk, így mindent közösen csináltunk.
Játszottunk a gyerekekkel vagy beszélgettünk a felnőttekkel. A vendégek kedvenc elfoglaltsága a vízi aerobic volt, mindig kérdezték, hogy mikor tartjuk.
Szabadidőnkben pedig mi is élveztük a napsütést és a kristálytiszta tengert! Szabadnapjainkon felfedeztük a környék látnivalóit vagy megkóstoltuk a helyi ételeket. Sok buli volt a parton, ahova eljártunk munka után szórakozni! Nagyon sok érdekes emberrel találkoztam, sok vendéggel a közösségi oldalaknak köszönhetően ma is tartom a kapcsolatot… többen meghívtak magukhoz vendégségbe. Sokan fényképezkedtek velem, olyan voltam, mint egy sztár! Volt, hogy a vendégek már tudták, ki vagyok, mert a szálloda honlapján a hazautazott vendégek megosztották a velem kapcsolatos élményeiket és fényképeiket.
Cipruson mind az ott dolgozók, mind pedig a nyaralásukat töltő emberek biztonságban érezhetik magukat. A helyiek nagyon emberszeretőek, barátságosak és segítőkészek.
Ha szeretnéd kipróbálni magad vagy a külföldi munkát, akkor az animátorkodás a lehető legjobb lehetőség. Remekül lehet gyakorolni az idegen nyelveket, sőt… még újakkal is gazdagodhatsz! Nem fogod megbánni, ha belevágsz!
Találkozzunk Cipruson a következő szezonban!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation