fbpx
Évi, 2014 Ciprus

Vidámságot hozni mások életébe, felejthetetlenné tenni a nyaralásukat, együtt nevetni nap, mint nap… Nem hangzik rosszul. És nem is az! Életem egyik legjobb élménye volt. És nem az utolsó. Mindenkit arra bíztatok, hogy HAJRÁ, itt a lehetőség, a legjobb kezekben vagytok a Hotel Animation által.
Nehéz elindulni, az ismeretlenbe, de a legnagyobb bátorság, elhagyni a kényelmes otthont és próbára tenni mire vagy képes. Jelentem a vendégektől csak pozitív dolgokat kaptok, barátságokra tehettek szert a világ minden részén, ami bármikor jól jöhet. Mellesleg pénzt kerestek, csokibarnára barnultok, és szórakozva dolgoztok, amit manapság nem mindenki mondhat el magáról, hogy élvezem a munkám.
Persze vannak nehéz pillanatok, és sok energiát kell belefektetni, de nem vagytok egyedül, hiszen még jó páran lesznek kinn animátorok és tudjátok egymást segíteni mindenben, ha csak egy jó szóval is J.
2015 nyara rátok vár! Bevállalod? 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation