fbpx
Emese, 2018 Spanyolország

Nemrég fejeztem be a második 8 hónapos szerződést Mallorcán az egyik helyi szállodaláncnál. Életem legcsodásabb élményei kötnek ehhez a fantasztikus szigethez, az elmúlt időszak egyszerre volt hihetetlenül pörgős, állandóan változó és egyszerűen crazy.

Azt sem tudom, hol kezdjem el az élménybeszámolót, annyi emlék jut eszembe, amit mindenképpen meg kellene osztani azokkal, akik még nem győződtek meg teljesen, hogy miért is ez a világ legjobb elfoglaltsága.

Mindenbe kicsit belekapva annyit írnék csak, hogy ez a munka kibillent a komfortzónádból, még akkor is, ha nem vagy visszahúzódó típus, kismillió új skillt van szerencséd megtanulni, mint például aquagym, minidisco és clubdance koreográfiák, táncshowk, magabiztosan beszélni angolul és spanyolul mikrofonba, sport tevékenységek levezetése, kisgyerekek energiáinak szórakoztatva lekötése. Egy animátor mindig szem előtt van, vendégek állandóan köszöntek meg integettek, amikor a sétányon bicikliztem haza, gyerekek rohantak oda az asztalunkhoz az étteremben, hogy megölelhessenek, vagy közöljék, hogy másnap is biztosan jönnek miniclubba, és minden egyes szabadnapunknál volt vendég, aki hiányolta a jelenlétünket.

Hihetetlen emberek vannak, minden nap történt olyan, amit egyszerűen egy akármilyen másik munkában nem tapasztalnék meg. Megmagyarázhatatlan energiát ad az, amikor 80 feletti vendégek ugyanolyan lelkesen ugrálnak aquafitten a medencében, mint a fiatalabbak; amikor több idős vendég nézi a teraszról meg az erkélyekről a minidiscot, mint szülő; amikor a vendégek hoznak nekünk üdítőket a különböző activitykre, mert látják, hogy inni nincs időnk; amikor sorban jönnek és kérdezik, hogy segítsenek-e felkészülni, cipelni a petanca labdákat, archery felszerelést, akármit;  amikor a saját száraz törölközőjüket ajánlják fel, miután a kedves kollégák bedobnak a medencébe; amikor a világ minden táját bejárt vendégek búcsúzkodtak tőlünk sírva, hogy nem akarnak haza menni és hogy miattunk volt ez életük nyaralása és biztos, hogy jövőre visszajönnek. Rengeteg tripadvisor és személyes visszajelzés biztosított minket arról, hogy a vendégeink jól érzik magukat, a szállodaigazgatók is többször jelezték, hogy nagyon meg vannak elégedve a munkánkkal.

Hihetetlen hálás vagyok azért, hogy itt dolgozhattam, hogy a kollégáim imádnivalóak voltak és tökéletesen kiegészítettük egymást, kihoztuk egymásból a legeslegjobbat.Szerintem felesleges azon aggódni, hogy nem tudsz tökéletesen idegen nyelveket, vagy nem tartod magad elég sportosnak, ugyanis mindent megtanulhatsz a tréningen vagy utána a munkában, viszont a nyitottság az újdonságok/emberek iránt és a lelkesedés az, ami jobb, ha nem idegen számodra.

Egyetlen negatívum számomra az, hogy véget ért a szezon, és bár tudom, hogy megyek vissza jövőre, és kicsit pihenni sem fog ártani, ilyen szívfájdalommal még sosem mentem haza sehonnan.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation