fbpx
Krisztina, 2015 Görögország

Kollégáim pozitív tapasztalataihoz én is csatlakoznék, számomra is határozottan jó döntés volt, amikor belevágtam az animációba. Engem is régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy belekóstoljak ebbe a sokak által hangoztatott „álom melóba”, s bár számítottam rá, hogy hatalmas kaland lesz, az élményfaktor mégis túlszárnyalta minden elképzelésemet.
A Hotelanimation csapata remek lehetőséget nyújtott az élő állásinterjú megszervezésével, melynek során személyesen is találkozhattam a külföldi partnercég vezetőjével, ahol minden felmerülő kérdésemre hiteles válaszokat kaptam. Sajnos korábbról voltak már negatív tapasztalataim más, hazai szervező céggel, de a Hotelanimation munkájában nem csalódtam, nagy segítséget jelentett a támogatásuk az utazás megszervezésében, amelyet ezúton is hálásan köszönök!
Nos, április közepén utaztam ki Kos szigetére, ahol a hotel megnyitása előtt a partnercég egy kb. egyhetes felkészítő tréninget biztosított a résztvevők számára, amely nagyon hasznos volt ahhoz, hogy magunkba szívjuk azt, hogy mit jelent animátornak lenni. Animátornak lenni egy semmi máshoz nem hasonlítható fantasztikus életérzés, melyet ha megízlelsz, hamar függőséget okoz. A szürke hétköznapokat igazi élményekkel teli pörgős, energikus, napsütéses napok váltanak majd fel, amely során nap mint nap új embereket ismerhetsz meg a világ legkülönbözőbb részeiről miközben csodálatos helyszínen, pálmafák, tenger és jókedvű emberek vesznek körbe. A vendégeknek te leszel a „helyi sztár”, s ha kellőképpen extrovertált személyiség vagy, lubickolni fogsz ebben a szerepben. A sziget egyik legszínvonalasabb szállodájában, a Grecotel Kos Imperial Thalassoban fitness entertainer-ként dolgoztam, ahol a relaxációs órák mellett – pilates, yoga, streching – aqua gym, step aerobic stb. foglalkozásokat tartottam, melyek óriási élményt jelentettek számomra. Leírhatatlan érzés, amikor a főszezon déli órájában elindítod a top nyári slágerek legjavát, mely a medence melletti hangfalból csalogatóan invitálja a hűsölni és bulizni vágyó vendégeket, majd elindulsz, hogy megtartsd a napi rutinná váló vízi tornát, s látod, hogy közel 50 ember csak rád vár… majd elkezdődik a foglalkozás és arra gondolsz „talán még sosem volt ilyen klassz a nyár”! Igen, sokszor kerülsz majd euforikus állapotba a boldogságtól vagy éppen a fáradtságtól, lesznek nagyon nehéz napok, lesznek goromba vendégek, kollégák, akikkel nehéz együttműködni, lesznek pokolba kívánt délutáni próbák és biztosan vágysz majd te is arra, hogy több szabadidőd legyen. Nem, ez nem álom munka, de ha teszel azért, hogy jól érezd magad, hogy a legtöbbet kihozd magadból és a nyárból, a hazajöveteled után úgy érzed majd, mint ha csak álmodtál volna. Legyél nyitott, értékeld a jót, a szépet és szívj magadba belőle, annyit amennyit csak tudsz, mert Te is tudod, hogy egy életre szóló kaland áll előtted…egy olyan kaland amely nyomot fog hagyni benned és egy egész életen át elkísér!
Néhány extra tipp: akármilyen fáradt vagy, akkor se tölts egyetlen egy napot sem henyéléssel, hanem menj és fedezd fel a helyet, ahol vagy! Akármilyen nehéz feladatot is kapsz, amit lehetetlennek érzel megoldani, mindig gondolj arra, hogy fő az önbizalom! Ha hinni tudsz magadban, más is azt teszi majd. Ja és még valami: tengerben fürödni nemcsak napközben móka … 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation