fbpx
Evy, 2017 Spanyolország

Én a diplomám megszerzése után döntöttem úgy, hogy szeretném kipróbálni magam külföldön, így amikor megláttam a Hotelanimation.hu állásinterjú hirdetését, nem haboztam jelentkezni. Az interjú nagyon jó hangulatban telt és körülbelül egy héttel utána már meg is kaptam a pozitív visszajelzést, miszerint március végén indulhatok a csodálatos Mallorca szigetére. A kiutazás szervezésében mind a Hotelanimation.hu csapata, mind pedig a spanyolországi cég rengeteget segített, minden kérdésemre azonnal és szívesen válaszoltak.
A munka megkezdése előtt egy kéthetes tréningen vettünk részt körülbelül 20-an, ahol nemcsak elsajátítottuk a legfontosabb animátori tevékenységeket, de egy nagyon jó csapat alakult ki. Ezután szétosztottak minket a sziget különböző szállodáiba, ahol április elején el is kezdődött a munka. Én egy gyönyörű családi szállodába kerültem egyedüli magyarként, ahol f a miniclub volt a fő területem, de a többi feladatba is kaptam egy kis belátást, illetve a heti kétszeri esti showk táncolásában is részt vettem, amit nagyon-nagyon élveztem. A csapattal is szuperül kijöttünk, szabadidőnkben sokat kirándultunk, strandoltunk, és persze buliztunk (: Hatalmas élmény volt nap, mint nap új emberekkel megismerkedni, beszélgetni, az a szeretet pedig, amit a gyerekektől kaptam minden alkalommal, leírhatatlan..(: Több vendéggel a mai napig is tartom a kapcsolatot, nagyon várnak mindannyian vissza.
Összesen 7 és fél hónapot töltöttem a szigeten, és bátran állíthatom, hogy életem legizgalmasabb, legtöbb élménnyel teli, legkalandosabb és legtanulságosabb időszaka volt. Rengeteget fejlődtem, tanultam, olyan dolgokat is, amire előtte azt gondoltam nem vagyok képes, mint például a mikrofonos szereplés, ami a végére már könnyedén ment, sőt még élveztem is. (: Nagyon hálás vagyok mindennek és mindenkinek, hogy ezt átélhettem, és remélem idén (mert természetesen folytatom..(: ) legalább ilyen fantasztikus kaland vár rám!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation