fbpx
Dorka, 2019 Spanyolország

Amit tudni kell rólam, hogy egyszerűen imádok utazni, nyelveket tanulni, fotózni, táncolni, emberek között lenni és persze jól érezni magam.

Múlt évben befejeztem az egyetemet és úgy döntöttem, hogy most eljött az ideje egy egészen különleges kalandnak: méghozzá 4 hónap animátorkodás Spanyolországban.

El is jött a június közepe és elindultam Salou-ba, Catalunya egyik leghangosabb és legaktívabb turista paradicsomába, ahol hirtelen belecsöppentem ebbe a mediterrán spanyol energiába és egy fantasztikus, motiváló animátor csapatba. Hát így kezdődött el talán életem egyik legkirályabb nyara.

A munkába való beleszokáshoz 1 hét sem kellett… míg az elején a gyerekekkel voltam a Mini clubban, később már a felnőtteknek is tarthattam Aquagymet és különböző játékokkal is szórakoztattuk a szállodában megforduló vendégsereget.

Persze a kedvencem az mindig az esti Mini Disco volt, amit a gyerekek iszonyatosan élveztek, és az ezt követő show műsorok, melynek nem csak a színpadra állított végeredménye, de a próbafolyamatai is nagyon szórakoztatóak voltak.

Mindennap egy új kaland volt, mindennap új élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtam, mint emberileg, mint szakmailag. Rengeteget tanultam az emberekről, a különböző generációkról, a különböző kultúrákról, ami sokkal nyitottabbá és bátrabbá tett, mint mielőtt elindultam.

Minden szempontból egy fantasztikus, már-már elképzelhetetlenül pozitív élmény volt számomra!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation