fbpx
Eszter. 2023 Spanyolország

Sziasztok, Eszti vagyok, 23 éves, és tavaly nyáron dolgoztam animátorként a Kanári-szigeteken, Fuerteventurán. 

Csodálatos kalandként tekintek vissza erre az időszakra, úgy gondolom, egy ilyen külföldi lehetőség rengeteget tud adni a személyiséghez, sokkal nyitottabban és bátrabban tértem haza. A mindig változatos munkának köszönhetően rengeteg embert megismertem, nyaralókat a világ minden tájáról, különböző kultúrákat, s jónéhány barátságot kötöttem az ott töltött hónapok alatt. Páratlan emlékekként maradnak meg a gyerekekkel való foglalkozások pillanatai, a közös előadások, kvízestek, a sportprogramok és versenyek vidám hangulata, illetve önmagában a kapcsolódás az ottani személyzettel, a nyaralókkal.

Ha szeretsz emberek között lenni, közel áll hozzád a több nyelven zajló kommunikáció, el tudod képzelni a kortársakkal való közös munkát egy nemzetközi csapatban és szeretnél egy felejthetetlen időszakot egy idilli környezetben, akkor ezt a munkát neked találták ki! Az utazáslehetőségekről nem is beszélve, ugyanis a szabadnapokon közeli, mesés városokat, de akár más szigeteket is meg tudtunk látogatni.

Nagyon hálás vagyok a lehetőségért és mindig boldogan fogok visszatekinteni életem egyik legmeghatározóbb szakaszára.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation