fbpx
Ildikó, 2013 Görögország

Az animátorkodás röviden egy nagyon jó buli (komoly munkával a háttérben), hasznos tapasztalatszerzés és önismeret-fejlesztő tréning, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom!
Én Krétán voltam “sport entertrainer”, ami igazán illett a személyiségemhez, hiszen lételemem a mozgás, imádok sportolni, táncolni és emberekkel foglalkozni.
Délelőtti programjaim között szerepelt a boccia (pétanque), a darts és a strandröplabda, délután pedig a ping-pong és (újfent) strandröplabda, amiket nagyon imádtam. Este mindig volt Mini Disco, amiért elsősorban a gyerekanimátorok voltak felelősek, az utána következő esti show-ban viszont már minden animátor fellépett. Ezek igazán változatos, sokszínű produkciókat jelentettek, minden nap más témában mutattuk meg színészi és szórakoztató képességünket (pl. Comedy Show; Latin Show; Musicals and Movies Show; Michael Jackon Tribute Show…stb.). A napot disco-val zártuk, ami után természetesen édes volt a pihenés.
Nyáron a jó időben beach-partykat is tartottunk, amik igazán jóra sikeredtek, nekem ezek voltak a személyes kedvenceim. Az emberek önfeledten, jókedvűen ugráltak a homokban, körbe állva táncoltak és nevettek.
Heti egy szabadnapunk volt, ami kellett a következő heti feltöltődésre, ezt vagy semmittevéssel, vagy strandolással töltöttük.
A csapaton belül értékes barátságokat kötöttünk, akikkel különböző programokat csináltunk a csodálatos szigeten, és a mai napig szoros kapcsolatban állunk egymással.
A vendégek között szintén sikerült kedves ismerősökre szert tenni, akikkel mai napig levelezünk.
Aki éppen azon gondolkodik, hogy mit csináljon és nem tudja eldönteni, hogy elmenjen-e az interjúra, vagy sem, akkor az én tanácsom egy határozott IGEN! Természetesen mindenhol vannak és lesznek nehezebb napok (vagy a munka, vagy a honvágy miatt), azonban ezek mind-mind elmúlnak, sőt, megszépülnek az idő múlásával és az ember már csak a jóra emlékszik. Emellett pedig fejlődik a nyelvtudásod, kreativitásod, és mindenképpen olyan élményekben lehet részed, amik meghatározhatják a következő éveidet, kapcsolataidat. Hat hónap nem sok, gyorsan elröppen, azonban hihetetlen tartalmas és mozgalmas kaland.
Ha csak egy kicsit is vágysz erre a munkára, vágj bele, életreszóló lesz! Sok sikert!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation