fbpx
Kata, 2016 Ciprus

Én egy nagyon hirtelen és váratlan fordulattal, valamint persze a Hotelanimation.hu hatalmas segítségével jutottam ki Ciprusra animátorként dogozni, otthagyva a stresszes multis munkát. Feladtam az itthoni munkámat és életemet, remélve hogy egy kis környezet- és éghajlatváltozással új emberként térhetek vissza. Várakozásaimat messze felülmúlta 2016 nyara! Ez volt életem legszebb pár hónapja, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább 1 szezonra tegye meg ezt a lépést 😀
Már hónapok óta hazaértünk, és már rég visszatértem a régi kerékvágásba, újra az irodai munka fogságába, de nincs nap és óra hogy ne említeném meg, vagy ne gondolnék az én drága Ciprusomra. Túlzásnak tűnhet, de ez alatt a pár hónap alatt teljesen otthon éreztem magam ott. Az összes buszsofőrt, taxist és boltost ismertük. Olyan volt számomra Ayia Napa mint egy új otthon, amiről csak álmodni tudnék. Hogy egy kicsit a lényegről, a munkáról is beszéljek: Fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, mivel animátorként munkánk része volt, hogy a programok közti időkben beszélgessünk  a vendégekkel. Nekem a legnehezebb a táncok betanulása volt, mivel nem sok ritmusérzék ragadt rám, de megküzdöttem vele, és a végén jobban élveztem sokszor az esti Mini Disco-t mint a gyerekek 🙂 A gyerekekkel nagyon sokat játszottam, és talán ez volt az ami lelkileg teljesen feltöltött a nyár alatt. A felnőtteknek reggelente tornát, stretchinget és aquaaerobicot tartottam, ez közelebb állt hozzám, és nagyon élveztem annak ellenére, hogy az iszonyat hőségben sokszor nagyon nehéz volt ,,ugrabugrálni” 🙂 Munka közben szerencsém volt, mert a szállodánk közvetlenül a híres Nissi Beachre nézett, így a kristálytiszta kék tengert láttam egész nap. Valamint délutáni szünetemben rendszeresen lementem csobbanni és napozni egyet, mielőtt megkezdődött az esti program. Heti 1 szabadnapomat én rendszerint reggel a búvároktatáson kezdtem, amit még az első hetekben elkezdtem, és távozásom előtt sikeres vizsgával zártam. Imádtam az ottani hangulatot, az egész búvárközösséget és persze a tengeralatti világot. Heti egyszer sellő lehettem 😀 Voltak szabadnapok ami több ottani barátunkkal egy napra esett, ezt kihasználva autót béreltünk, mivel többen nagy autót elég kezdvezően lehetett bérelni, és bejártuk a sziget híres helyeit. Egy ilyen alkalommal sátrat is szereztünk, és egy csodálatos tengerparti campingben táboroztunk, amit hegyek vettek körül. Na és akkor a bulikat még nem említettem, szerintem fiatalként mindannyian valahol a buli és a szórakozás reményében megyünk ki, persze sok más mellett. Ha valaki Ayia Napára kerül dolgozni, buliban tuti, hogy nem szenved hiányt. A szállásunk a bulinegyed közepén volt, ezáltal persze lett egy törzshelyünk, ahol este munka után ha csak egy kis időre is de betértünk leereszteni. Az ottani pultosok a barátaink lettek, és mindig hatalmas szeretettel fogadtak minket. Alapvetően mindenki nagyon barátságos volt. Ehhez a munkához és az ottléthez nagyon nyitottnak kell lenni, és lazának. És ha te is ilyen vagy, garantált, hogy életed legszebb élménye vár rád!
Persze voltak kisebb zökkenők, bár nekem nem okoztak nagy problémát, a csótányoktól egész jól meg lehet szabadulni, csak ne sikítsatok 🙂 Kívánom, hogy mindenki ilyen emlékekkel térjen vissza. Én sajnos visszazökkentem az itthoni életbe, ha fiatalabb lennék visszamennék még pár szezonra. De ami biztos, hogy nyaralni idén mindenképp oda megyek, szóval ki tudja, talán találkozunk 😉 Sok sikert, és do not hesitate felhívni bármi kérdéssel a Hotelanimation.hu-t, mert nagyon segítőkészek, és minden kétségedet eloszlatják, és mindenre részletes választ adnak, ha elbizonytalanodnál!
Jassas!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation