fbpx
Linda, 2018 Görögország

Kedves leendőbeli animátor!

Szeretnélek meggyőzni arról, hogy ha éppen azon gondolkodsz, hogy neki vágj–e az animátor munkának és külföldnek, akkor egy percig se gondolkozz tovább!

Én azt mondanám, hogy életem egyik legjobb döntése volt kiutazni Görögországba és fél évet kint tölteni, animátorként dolgozni. Kicsit ijesztően hangzik és igen lesznek kezdeti nehézségek, amiket le kell győznöd, de nem kell fület-farkat behúzva menekülni, sőt miután belerázódik az ember a kinti életbe, megszokja a füled, hogy az emberek más nyelven beszélnek, azután teljesen megszokottá fog válni minden. Én egy évvel ezelőtt gondolni se mertem volna, hogy majd kiutazok és helyt állok külföldön egymagam, de megtettem, megcsináltam és erről mesélek egy picit most Neked! 🙂

Én Korfun töltöttem fél évet. Először a nyugati oldalon voltam egy gyönyörű szállodában, viszont nem volt az igazi számomra, így július végén átkerültem a keleti oldalra egy másik szállodába. Itt sokkal pörgősebbek voltak a mindennapjaim. Pont ez volt az, amire vágytam! Nagyon szuper csapatba kerültem be és a mai napig tartom velük a kapcsolatot!

A munka szinte szórakozás volt! Én fitness és sport animátorként dolgoztam kint. A napi programot mindig reggel 10 órakor kezdtük el. Ebbe nekem beletartozott a reggeli torna, vízi aerobik, darts, pingpong es joga. Valamint sokszor meglátogattam a gyerekeket a mini klubban és szoros kapcsolatot ápoltam velük is. Napközben két hosszabb szünetünk is volt, ekkor kikapcsolódhattunk, pihenhettünk kicsit az estére. Én mini discot is tartottam esténként, ez fél óra volt és egy jobb fajta kardió edzéssel felért. 😀 De a gyerekek imádni valóak voltak, már csak azokért a mosolyokért és szeretetért is megérte, amit tőlük kapott az ember! A mini disco után minden este volt élő zene, görög est vagy mi magunk állítottunk össze egy esti showt. Ezek között volt kvíz est, táncos műsor, illetve vetélkedőt is szerveztünk a vendégeknek.

Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a vendégek részéről, ami megerősített abban, hogy jól döntöttem, hogy ezt a munkát bevállaltam. A nyelvtudásom nagy mértékben javult és rövid idő után már nem okozott gondot, hogy bármelyik pillanatban angolul szólaljak meg, sőt pár hét után már angolul is álmodtam! 😀 Emellett a francia nyelvtudásomon is csiszoltam egy kicsit, ugyanis a szállodában nagyon sok francia vendég volt. Ezen kívül hatalmas önbizalmat adott ez a fél év, magabiztosabban állok az élet dolgaihoz és úgy érzem egy lépessel közelebb kerültem a felnőtt élethez.

Én tervezek egy újabb fél évet eltölteni külföldön animátorként és ajánlom Neked is, kedves olvasó, hogy gondolkodás nélkül ragadd meg ezt a lehetőséget, ha megadatik, mert hatalmas élmény lesz! 🙂

Sok szerencsét kívánok! Puszi, Linda 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation