fbpx
Petra, 2010 Spanyolország

2010 nyaran 4 honapot toltottem Spanyolorszagban, Fuerteventuran. Kiutazasom elott sokan megkerdeztek: “Mit fogsz csinalni?” “Rajzfilmhos leszel?”, “Rajzfilmeket fogsz kesziteni?” . Nos a valasz egyik sem.
Animatorkodni annyit jelent, hogy a nap 24 orajaban egy szalloda hangulatat tartod kezben. Fontos, hogy nyitott legy es mindig mosolyogj. A rossz kedvet felejtsd el. Honapokat tolthetsz egesz nap a napsutotte tengerparton. Ajanlom mindazoknak akik szeretnek sportolni, tancolni, szinpadon szerepelni, szeretik a gyerekeket es nem riadnak el a kihivasoktol. A Fuerteventuran eltoltott 4 honap alatt rengeteg baratot es tapasztalatot szereztem. Ez egy kulon vilag, minden fiatalnak latnia kell. Olyan helyeken lakhatsz, ahova mas nyaralni jar es akar ott is folytathatod karrieredet.
Eletem egyik legjobb dontese volt, hogy belevagtam. Par mondatban nem is olyan egyszeru leirni mindazt a kalandot es elmenyt, amit az animatorkodas adott nekem.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation