fbpx
Detti, 2017 Görögország

Kedves leendő Animátorok!
Bennem az ötlet, hogy animátorként dolgozzam már akkor megfogalmazódott mikor először láttam őket egy nyaralásom alkalmával.
Mindig találtam kifogásokat, hogy miért ne vágjak bele, suli, párkapcsolat, stb. Aztán amikor elhatároztam és lehetőségek után keresgéltem az interneten, akkor találtam meg a hotelanimation.hu-t. A beszámolok olvasgatása után egyszerűen tudtam jelentkezni az oldalon. Innentől minden ment magától, elmentem a castingra, és szerencsére fel is vettek, később érkezett minden információ, hogy hova és mikor mehetek. Április végén utaztam és szeptemberig szólt a szerződésem (saját döntés). Életem egyik legszebb időszaka következett. Sport- es fitnesz felelős voltam, pilates, jóga, aquagym, darts, íjászat és minden egyéb, de ezeken kívül a gyerekekkel is foglalkoztam, mini disco volt az egyik legnagyobb móka. De azt is megtudtam magamról, hogy nagyon jól tudok arcot festeni. Kezdeti nehézségek mindig vannak, nekem is voltak, kiszakadsz a komfort zónádból, sok az új inger, bele kell kicsit rázódni, de itt kell erősnek maradni és nem feladni, higgyétek el ilyenkor történnek a csodák!;) Nekem sokat segített a csapatvezetőm, mind a munka elsajátításában, mind a magánéletben. Konfliktusok is vannak, együtt éltek ketten-hárman egy kis szobában, de nagyon sokat tanulsz magadról, alkalmazkodsz, és élvezed. Én Kos szigeten voltam, gyönyörű hely, rendkívül kedves emberekkel. A kollegáimmal, és a helyiekkel is nagyon jóban lettem, illetve vendégekkel is sokszor nagyon jókat buliztunk együtt munkaidőn kívül. Szabadnapjaimon bejártam a szigetet, és a környező szigeteket is. Felejthetetlen kalandokban vettem részt és ezeket az élményeket már senki nem veheti el tőlem. Voltak nehéz időszakok is, sokat kell dolgozni, megterhelő(főleg ha egész napos munka után még bulizni is elmész, mint mi :D)  de ilyenkor keménynek kell maradni és csinálni tovább. Nyelvtanulás szempontjából az egyik legjobb dolognak tartom, hiszen egész nap beszélgetsz. Nekem sokat segített a magabiztos nyelvtudás eléréséhez, angolul és németül is.
Szeptember helyett én novemberig maradtam, nem akartam még hazajönni. Ezt gond nélkül el lehetett intézni. Így az egész szezont láthattam a kezdetektől a végéig, ami szerintem sokkal jobb mint csak főszezonban kimenni, és csak egy kis részt látni a nagy egészből.
Összességében életre,magabiztosságra nevel, ugyanakkor egy óriási kaland az egész, én mindenkinek nagyon ajánlom aki képes nyitni az új dolgok felé, és nem adja fel az első akadálynál, a többi csak akarás kérdése! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation