fbpx
Beáta, 2013 Görögország

Mertem és nyertem.
Mindig is külföldön szerettem volna dolgozni, de azt én se gondoltam volna, hogy ezt az álmomat ilyen fiatalon elérem.
2013. Májusában utaztam ki Kos szigetére, azzal a ténnyel, hogy majd csak fél év múlva jövök haza. Nagyon izgatott voltam, hiszen ez tényleg egy nagy kihívás volt. Egyedül mentem ki, senkit nem ismertem körülöttem, emellett életemben még nem jártam ezen a szigeten. Mindössze képeket láttam arról a hotelről ahol dolgoztam.
Életem legeslegjobb döntése volt az, hogy animátornak jelentkeztem. Nálam persze ez egy kicsit többet jelentett. Napközben minden animátor egy – egy activityt vezetett. Én mindig a fitness dolgokat csináltam, mint például jóga, aquagym, vagy latin órákat tartottam. Este volt egy mini disco-nk, amit az esti show műsor követett. Nagyon rég óta táncolok és énekelek,a színpad az életem része. Ezáltal elég nagy hotelbe kerültem, ahol egy héten minimum 2 tánc shownk volt, de előfordult a 3 is. Ezekben nagyon sok „solo” jelenetet kaptam. Ami számomra pedig nagy öröm volt, és heti 2x szer énekeltem a vendégeknek 45 percet egy zongoristával. Tudod hány fiatal dolgozik külföldön, viszont ennek több mint a fele nem azt csinálja amit szeret?! Saját műsorom volt, fél évig csak azt csináltam amit mindig is szerettem volna. Nagyon nagy lehetőségek voltak előttem. Emellett fantasztikus, hogy mennyi embert megismertem. Tudod milyen jó érzés az, amikor állva tapsolnak neked a nézők, vagy 4 gyerek egyszerre a nyakadba ugrik, hogy hiányozni fogsz nekik? Ha nyitott vagy, nem félsz az emberektől, esetleg valamiben tehetséges vagy, mindenféleképp ajánlom neked ezt a munkalehetőséget! Nem mondom, hogy egyszerű lesz, mert el fogsz fáradni (mint mindenben), viszont amit cserébe kapsz: fél évet mediterrán helyen vagy, azt eszed amit a vendégek, a szabadnapodon egész nap a tengerparton aludhatsz miközben barnulsz, bármilyen extrém sportot kipróbálhatsz, rengeteg barátot szerezhetsz, fejlődik a nyelvtudásod, bulizhatsz. Kell ennél több fiatalon? :))
Nekem erősen befolyásolta az életemet pozitív iránybanJ Sok sikert!!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation