fbpx
Fruzsi, 2009 Görögország

Ez volt az első alkalom, hogy szállodai animációval foglalkoztam és nagyon élveztem azokat a hónapokat, amiket Kos szigetén töltöttem. Ez alatt az idő alatt rengeteg barátot szereztem, sikerült kapcsolatokat építenem és sok tapasztalatot gyűjtöttem. Szerencsés voltam, mert az én esetemben a munka megoszlott. Egyaránt volt lehetőségem felnőttekkel- és gyerkőcökkel is dolgozni. Mindkettőt nagyon élveztem. Gyakorolhattam az itthon tanult idegen nyelveket és a napi használat nagy előrelépést jelentett. A munka szünetében sokszor volt időnk kimenni a strandra, a szabadnapjaimat pedig mindig igyekeztem hasznosan tölteni, ezért sokat kirándultam.
Nem mondom, hogy nem voltak nehéz és bonyolult pillanatok, amikor úgy elgondolkoztunk az egészen, de én szeretném újra csinálni és mindenkinek csak ajánlani tudom. Olyan tapasztalatot nyújt, ami sok mindent megváltoztat majd az ember életében.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation