fbpx
Petra, 2011 Ciprus

A ciprusi munkám főleg a PR-kedésről és különböző sport tevékenységekről szólt. 2 szállodában dolgoztam, így két különböző vendégkörben mozogtam. Szerencsém volt, mivel kezdőként mentem ki, de sokat tanultam és fejlődtem a sportokban és a kommunikációban is. Az első hotelben, ami Protarasban egy 5 csillagos szálloda volt, 3 hetet töltöttem el. A csapatban, 3 bolgárral dolgoztam együtt. A csapatvezetőm az első héten nagyon szigorú volt velem, mivel kezdő voltam és ő úgy gondolta nem tudok semmit se megcsinálni, ezért mindenbe belekötött. 10 nap után bizonyítottam neki és onnantól kezdve minden reggel mosolyogva köszöntött. Az én feladatom, a jóga és a stretching órák, vízilabda, vízi aerobik valamint a darts megtartása, szervezése volt. Nehéz volt sok vendéget hívni, főleg a jógára és stretchingre, mivel a szállodában idősebbek is voltak. Megbírkóztam a feladattal és nagyon élveztem a helyet, környezetet, imádtam a vendégeket. Mielőtt elkezdődtek a játékok, reggelente minimum 1 órát beszélgettünk a vendégekkel, hogy jobban megismerjük őket, valamint ők minket. Esténként játékokat szerveztünk, például bingo, kvíz, de voltak olyan esték amikor csak a vendégekkel foglalkoztunk, ez volt a PR-kedés.Hetente volt fire show, magic show, greek night, dancing show. Ezekről minden nap szóban tájékoztattuk a vendégeket, főleg reggelente. Ebben a hotelben körülbelül napi 8-10 órát dolgoztunk.

A másik hotelben, ami egy 4 csillagos szálloda volt, 5 hetet töltöttem el, egyedül voltam animátor. Mindent egyedül szerveztem, ami jó is volt, de nehéz is, szerencsére csak az elején. Ez egy kisebb hotel volt gyerekekkel, családokkal. Itt főleg a gyerekeken volt a hangsúly. 3 órát foglalkoztam velük naponta egy héten 6 alkalommal, ez volt a Kids’ Club. Akik előttem voltak animátorok, ők is egyedül voltak, de sajnos a program, amit összeállítottak, főleg a gyerekeken alapult, ami sok volt, ezért az egész programot átírtam, megbeszélve a vezetőkkel. Elfogadták és onnantól kezdve aktívan tartottam a programokat és nemcsak gyerekeknek. Nagyon szerettem őket, hetente 2 alkalommal tartottam Mini Disco-t, amire a táncokat egy másik hotelben lévő animátoroktól tanultam. Itt már pilates órákat tartottam, amit egy edző mutatott meg nekem. 3 nap alatt megtanultam. Nagy kedvencem volt a vízi aerobik és a röplabda, amit imádtak a vendégek és én is. Sokan megdicsértek, hogy színt vittem a hotel életébe. Ez volt az ami még több erőt adott, mivel napi 12 órát dolgoztam, Nem bántam meg, mert nagyon jól éreztem magam és esténként mindig rengetegen gyűltek össze a színpadnál. Itt egyedül tartottam kvízt, bingot. Itt több fellépő volt, például papagáj show, énekesek, zenészek, magic show. Nekik segítettem beállítani a zenét. Hetente egyszer táncolt egy fiú Michael Jackson-ra és volt olyan alkalom, hogy tanítottam salsázni a vendégeket. A főnökeim itt az étterem vezető és a hotel vezetője voltak. Az animátorkodás mellett, heti 6 alkalommal bejártam az étterembe dolgozni, vacsorák előtt, mint hostess, napi 2 órát. Ez nem tartozott a feladatkörömbe és extrát sem kaptam érte, csak a vendégek kedves mosolyát, de igazából csak 4 hétig voltam már ott, nem haltam bele. Ha több ideig maradtam volna, biztosan nem vállaltam volna el.

Összességében nagyon jól éreztem magam, a kezdeti nehézségek után, csodás 2 hónapot töltöttem el, és rengeteg embert megismertem.
A fénykép alapján ennek látszódnia kell. 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation