fbpx
Anna, 2019 Ciprus

Nagyon örülök, hogy eljuthattam Ciprusra és ott dolgozhattam 4 hónapon keresztül, életem egyik legnagyobb élménye volt. Amikor belevágtam még fogalmam sem volt mire számíthatok, volt bennem némi félelem, amikor megérkeztem azonban ez mind tovaszállt. Az animátor csapatunk vezetője kedvesen fogadott és körbemutatta nekem a szállodát, amely egy lenyűgözően szép, tengerparti négy csillagos szálloda volt. Apartmanunk 10 perc sétányira volt, ahol a szállást egy angol lánnyal osztottam meg, akivel nagyszerű barátságot sikerült kialakítanom és a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Nagyszerű csapatban, csodálatos új ismeretségekre tehettem szert, új dolgokat tanultam meg és fedeztem fel önmagammal és embertársaimmal kapcsolatban. A körülmények csodálatosak voltak, a munkaidő megengedte, hogy körbejárhassam a szigetet, számos látnivalóban gyönyörködhetünk. Egyik kedvenc helyem volt Ayia Napa, ahol a bulinegyeden kívül a tengerpartok is lenyűgözőek. A nap folyamán legtöbb időt a gyerekekkel foglalkoztam, játékokat, kézműves foglalkozásokat szerveztem nekik és minden olyan dolgot, ami élvezetes volt számukra. Ez engem mindig feltöltött, hiszen nagyon szeretek a gyerekekkel lenni, élveztem a velük való munkát. Az este folyamán Mini Discot táncoltunk, amit mind a gyerekek mind a felnőttek nagyon élveztek. Különböző országokból érkező családokkal, emberekkel lehetett ismerkedni, beszélgetni. Animátorként nagyszerű lehetőség van kapcsolatok kialakítására, új kultúrákat megismerni. A csapatom majdnem minden tagja Angliából érkezett, ez nagyszerű lehetőség volt arra, hogy a kint töltött időm alatt gyakoroljam a nyelvtudásom, s idővel még magabiztosabban használjam azt. Sikerült olyan barátságokat kialakítanom, amelyek még a mai napig, 3 hónappal hazautazásommal is aktívak maradtak, s tervezzük egymás meglátogatását.
A helyi emberek barátságosak, segítőkészek, kevés görög kifejezés is rám ragadt. Fontos a nyitottság és az emberek felé való közvetlenség, lazaság. Mindenkinek ajánlom, akiben van egy kis bátorság is ahhoz, hogy új tájakat, embereket fedezzen fel, a munkát pedig új szemszögből, kreatívabban ismerje meg.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation