fbpx
Odett, 2012 Spanyolország

2012 tavaszán jutottam ki Mallorcára. Eredetileg három hónapot szerettem volna kint tölteni, végül hét hónap lett belőle. 🙂
Tapasztalatom nem volt ebben a munkába, és a környezettől is tartottam: új helyszín, új emberek.
Egy hatalmas hotelbe helyeztek ki, ami közvetlen a tengerpart mellet volt. Csak hárman voltunk animátorok,így sosem unatkoztunk, mindig volt valami munka. A főnököm nagyon kedves, és mindenben segítőkész volt.A másik animátorlány,pedig, hála Istennek szintén magyar volt, így könnyen tudtunk a munkában is és a hétköznapokban is kommunikálni. Mindent együtt csinálunk. Egy nagyon jól összeszokott csapatom lett végül. Még a szabadnapjainkat is együtt töltöttük, és együtt bejártuk egész Mallorcát.
Az elején gyerekanimátor voltam, amit egyszerűen imádtam. Nagyon jól kijöttem a gyerekekkel. Rengeteg szeretetet kaptam tőlük.Hallgattak rám, és könnyű volt velük dolgozni. Volt, akit még meg is sirattam,amikor elment. És mai napig nagyon sok gyermek családjával tartom még interneten a kapcsolatot.
Indián napot, Disney napot, születésnapi partykat tartottunk, mindenféle kreációkat csináltunk. És természetesen minden estét Mini Disco-val zártunk.
Aztán átkerültem a felnőttekhez, amit még a gyerekanimációnál is jobban élveztem. Túrázni jártunk, vizilabdáztunk, röplabdáztunk, teniszeztünk, minigolfoztunk és még sorolhatnám mennyi mindent próbálhattunk ki a vendéggekel.Esténként együtt jártunk el szórakozni. A legjobb partykon vettünk részt, hiszen a mellettünk lévő kisvárosban volt a világ 7. legjobb szórakozóhelye. Szóval, azt hiszem ehhez nem kell többet hozzáfűznöm.
A nyelvtudásom rengeteget fejlődött. Nemcsak egy új idegen nyelv elsajátításásra kaptam ezzel a munkával lehetőséget, hanem egy másik kultúra, egy másik ország, és rengeteg új ember megismerésére is.
Ezzel a 7 hónapos animátori munkatapasztalattal, rengeteg munkalehetőséget kapok. A világ szó szerint, mintha megnyílt volna előttem. Ahová mások nyaralni mennek, én oda mehetek élni. Mára már öt nyelvet tudhatok magaménak, és olyan csodálatos élményeket, amiket senki sem vehet már el tőlem.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation