fbpx
Claudia, 2010 Ciprus

2010-ben 6 hónapot töltöttem Cipruson egy ötcsillagos szállodában. Először gyerekanimátorként programokat szerveztünk napközben, rajzoltunk, színeztünk, homokvárat építettünk, este pedig gyerek diszkót csináltunk. Speciális zenére mutattunk tánclépéseket, és ők pedig leutánozták. Nagyon aranyosak tudnak lenni! Ha szereted a gyerekeket, akkor tetszeni fog ez a munka.
Aztán 2 hónap után felnőtt foglalkozásokat szerveztem. Pilatest, dartsot, vizipólót, röplabdát és hasonló activityket. Minden foglalkozás előtt körbe kell menni a medence körül, hogy összegyűjtsük az embereket, akik majd résztvesznek. Ezek a kinti sportok nagyon hálás feladatok, mert mi váltottuk valóra a vendégek nyaralási álmaikat. Barátokra tehettek szert, kiállhattak a többi vendég elé, nyerhettek versenyeket… Esténként bingót csináltunk, showkat adtunk elő – nagyon vicceseket, aztán vendégekkel beszélgettünk és rengeteget nevettünk!
És mindezt egy gyönyörű szigeten! Napfény, hófehér homok, türkiz tenger… Ráadásul bárhová mentünk cégpólóban, mindig kaptunk kedvezményt. Nagyon sok előnnyel jár az animátorkodás a szállodán kívül is. De a szállodán belül is a fodrásznál, az üzletekben sokkal olcsóbban kaptunk mindent. Nem beszélve arról, hogy a szálloda fizette a szállást, illetve étkezést. Aki ügyes, elég jól tud spórolni is.
De persze voltak nehéz pillanatok, bár én sohasem gondoltam arra, hogy hazajöjjek a szezon alatt. Amikor megérkeztem a hotelbe, teljesen új emberekkel kellett dolgoznom, mind-mind erős egyéniség. Sokat kellett elnéznünk egymásnak. De a végére a legjobb barátok lettünk!
Én azoknak ajánlanám ezt a munkát, akik beszélnek nyelveket – nem muszáj mindet magas szinten, ott belerázódik az ember. Illetve legyen az illető talpraesett, mert sokszor több tucat ember elé kell kiállni és szerepelni, irányítani őket.. Olyan valaki, aki szereti a pörgést, mert itt azért elég sokat kell dolgozni is. De ha valaki szereti ezeket a sportokat, az embereket, akkor inkább hobbi, mint munka.
Én elmondhatom, hogy a legjobb nyaramat töltöttem Cipruson, olyan tapasztalatokra tettem szert, amiket máshol is tudok kamatoztatni, nagyon sok embert ismertem meg, igazi barátokat találtam és igazán ÉLTEM!!!!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation