fbpx
Dominika, 2014 Spanyolország

Először 2013 nyarán jelentkeztem a cégen keresztül animátori munkára. Előtte soha nem csináltam még ilyet, de a honlap megtekintése felkeltette az érdeklődésemet! Elmentem az interviewra és már szinte biztos voltam benne, hogy megbízható közegben vagyok!
1 hetet mondtak a visszajelzésre, 2napra az elbeszélgetés után már tudtam, hogy szeretnének velem együtt dolgozni! A valós 1 hét után már a repülőn ültem 17 másik kollégámmal, fiatalokkal akikkel már az úton megalapoztunk a barátságokat és a hangulatot! Első megállóm Ciprus!Rendkívül jól éreztem magam, 2 Svéd lánnyal dolgoztam együtt és egy Belga fiúval! Ez a 6 hónap megalapozta a mi barátságunkat is és azóta is tartjuk a kapcsolatot! Rákövetkező nyáron ismét jelentkeztem, világ járási kaland vágyból a 2014es évre a Canari szigetek volt a cél. Már tapasztalattal jelentkeztem és az interview után 2héttel már indultam is Gran Canariára!
Az ottani csapat is hihetetlen jó volt, szintén international csapattal! Kinti főnökeim profizmusa, megbízhatósága még jobban hozzá segített a kint eltöltött idő minden percének kiélvezéséhez!
Olyan a hangulat, mint egy hatalmas család ahol mindenki ismeri egymást és mégis mindig van valaki akinek bemutatnak! A hotel és a csapatom, lehetetlen leírni a hangulatot és azt az össze tartást ami körül vett! Mai napig tartom velük a kapcsolatot beszélek velük és várnak vissza! J Rengeteg közös emlék, mosolygós arcok, tenger part, közös játékok,programok, bulik, közös vacsorák a csapattal és a vendégekkel is! Kiragadni egyet nem lehet! Meg kell élni! Bátran ajánlom mindenkinek!
Életem legmeghatározóbb 6-6 hónapja volt és egy örök emlék, önismeret, tapasztalat, mindezt „munka mellett” jó fizetéssel!
Soha nem felejtem el és köszönöm! J

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation