fbpx
Kata, 2019 Görögország

Azon gondolkodsz, hogy kipróbáld magad animátorként? Ne gondolkozz, csináld! Életem egyik legjobb élménye volt! Hogy miért?
Nagyon sok mindent megtanultam magamról, az emberekről, kiléptem a komfortzónámból és igen, elmondhatom magamról, hogy most bármerre mennék Európában, lenne hol valakinél megszállnom és lenne egy saját idegenvezetőm. Emellett szoros barátságokat is kötöttem a csapatból, akikkel együtt dolgoztam. De nem fogok hazudni, lesznek rosszabb napok is, mert nem honvágyad lesz, (én kicsivel több, mint félévet voltam kint, így ez simán érthető), vagy éppen úgy érzed, hogy ma semmi nem jön össze, esetleg kapsz otthonról egy rossz hírt és akkor is mosolyognod kell, de hidd el nekem, ha egy jó csapat része vagy minden könnyebb lesz, emellett vicces és fantasztikus és sorolhatnám! És engedd meg, hogy picit beszéljek neked arról is, hogy nem elég, hogy emellett a szuper sok jó dolog mellett még idegen nyelvet is sikerült tanulnom, fejlesztenem. Hogy is mondjam, én egy jó angol tudással mentem ki, de most bárki megkérdezné, igen magabiztosan megy, mi az hogy. Emellett német tudásomat is fejlesztettem, továbbá görögből is ragadt rám valami!

A többit, pedig én azt mondom, gyere el HOTELANIMATION egy meghirdetett interjújára és legyél te a következő, aki ezen sorokat írja és éld át mindezt!
Sok sikert kívánok életed egyik legnagyobb és legjobb kalandjához! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation