fbpx
Edina, 2009 Spanyolország

2009 év elején elhatároztam, hogy a nyarat mindenképpen Spanyolországban töltöm, elsősorban a nyelv miatt. Azt is tudtam, hogy egyszer mindenképpen ki szeretném próbálni magam az animációban, hiszen ex-animátor ismerőseim élménybeszámolói után egyértelmű volt, hogy rám szabott munka… Így adott volt a képlet: ANIMÁCIÓ SPANYOLORSZÁGBAN.
Az már a szerencsén múlott, hogy pont Tenerife szigetére kerültem, ahol éppen a tréninget tartották. Egy hét „elmélet” után szétszórtak minket egy-egy szállodába egy-két hét gyakorlatra. Én egy nagyon barátságos apartman szállodába kerültem, ahol két animátor dolgozott. Két hét gyakorlat után két lehetőséget ajánlottak fel: egy magasabb kategóriájú hotel északon, vagy maradhatok ebben a szállodában, hiszen a másik lánynak haza kell mennie. Eleinte ódzkodtam attól a gondolattól, hogy mindössze ketten leszünk, a chief meg én… de végül úgy döntöttem, hogy maradok a biztosnál, itt tudtam, hogy kedvesek a vendégek, jó fejek a kollégák, és nem utolsó sorban az igazgató is…
Pár hónap alatt rengeteg élményben volt részem. Új barátok, ismerősök, sok buli, móka, kacagás és ami a legfontosabb: a sok-sok szeretet, amit mind a gyerekektől és mind a felnőtt vendégektől kaptunk! Hiszen az animátorok azok, akik csak pluszt adnak a vendégeknek. Mosolyogj! És a világ (és az egész hotel) visszamosolyog rád! A szeretet amit adsz, visszakapod!
És befejezésként még annyit, hogy ezt az élménybeszámolót most épp Teneriféről, ugyanabból a hotelből írom. Szakmai gyakorlatomat töltöm itt…
Nem könnyű munka, de ha csak pár hónapra is, érdemes kipróbálni az animációt, hiszen a sok élményen és szórakozáson túl hatalmas lehetőségekkel találhatjátok magatokat szemben!
Sok sikert Mindenkinek!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation