fbpx
Dóri, 2017 Görögország

Pont egy éve határoztam el, hogy belevágok ebbe a lehetőségbe, hiszen mindig is tengerparti munkáról álmodoztam.
Az interjú után ment minden, mint a karikacsapás, én pedig lelkesen készültem a görögországi kalandra. Először Kos szigetére repültem, majd két nap múlva áthelyeztek Rodoszra. Akkor kicsit megijedtem, ugyanakkor örültem is, hiszen Rodosz egy sokkal nagyobb, turisták által felkapottabb sziget. Tulajdonképpen a harmadik hotel lett az én végleges helyem és az abszolút kedvencem, ahol 4 hónapot töltöttem el.
A Mini Clubban egész nap a gyerekekkel foglalkoztam, tehát mi vigyáztunk rájuk és mindenféle játékos programot találtunk ki, vagy éppen kézműves foglalkozásokat. A gyerekekkel nagyon hálás feladat lenni, mert hihetetlenül nyitottak és könnyen ragaszkodnak az emberhez, még a nyelvi különbségek ellenére is.
A hotelben öten dolgoztunk animátorként – csak lányok – ,ketten a Mini Clubban, hárman pedig a napközben futó sporttevékenységekért feleltek. Az esték szuperek voltak, mindig valami elképesztően színvonalas műsor vagy előadás, amit a hotel saját magának szervezett le, tehát nem nekünk kellett előadni. Mini Disco-t viszont rendszeresen szerveztünk, jelmezekkel, arcfestéssel.
Szabadnapjainkon természetesen kikapcsolódtunk, kirándultunk, ami újra és újra feltöltött minket a következő hétre. Hihetetlen élményekkel gazdagodtam, nagyszerű lehetőség volt arra, hogy fejlesszem a nyelvtudásom, hogy nyitottabbá váljak és megtanuljak bánni gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Önismeretnek is rendkívül hasznos, hiszen tudod, hogy csak magadra számítasz, ha egyedül indulsz el ezen az úton. Nehézségek voltak itt is, mind mindenhol, hiszen ez is egy munka, amiért pénzt kapsz, de sok-sok tapasztalattal és önbizalommal térsz majd haza.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation