fbpx
Judit, 2010 Görögország

2010 nyári szezonját, vagyis majd 6 hónapot Korfu szigetén töltöttem, mint animátor. Nem dolgoztam még ezelőtt külföldön, így kicsit tartottam tőle, de bizakodtam is, s igen hamar kiderült, hogy életem egyik legjobb döntését hoztam, mikor elvállaltam ezt a munkát.
Már a tréning is igazi élmény volt…ennyi életvidám, “őrült” embert egy helyen… 🙂
Az első egy hónapban gyerekanimátor voltam, ami hihetetlen nagy tapasztalatot jelentett, hiszen még nem csináltam ilyet előtte, így sok mindent nekem kellett magamnak kialakítanom. Foglalkozásokat szerveztem a gyerekeknek, kézműveskedtem velük, rajzoltunk, barkácsoltunk, mozgásos játékokat találtam ki nekik, játszottunk a tengerparton, homokvárat építettünk… Este pedig a kollégámmal mini discot tartottam. A sok gyerek vidám arca, öröme, s ebből adódóan a szülőké is mérhetetlen boldogsággal töltött el, s tölt el még ma is. Igazán hálás munka volt.
Esténként a mini disco után a show-kban léptem fel, melyekben táncoltunk, s vicces jeleneteket adtunk elő, s tánc- és quiz esteket is szerveztünk.
Később egyre többet tartottam napközben úgynevezett activity-ket, mint például darts, stretching, Pilates, vízi aerobic, boccia, íjászat. A délelőtti program végén a klub táncokat tanítottuk a vendégeknek, s vicces játékokat játszottunk velük. Emellett természetesen sokat beszélgettünk velük, így rengeteg kedves, érdekes emberrel ismerkedtem meg, s a nyelveket is gyakorolhattam, fejlődhettem. Szabadidőnkben pedig mindig jutott hely a strandolásra, kirándulásra is.
A munka során nagy tapasztalatra tettem szert minden téren. Kipróbálhattam magam sok területen, új dolgokat tanultam, önállóságra is és csapatmunkára is nevelt, problémamegoldásra, s ön- és emberismeretre. De legfőképpen nagyon sok kedves mosolyt és szeretetet kaptam a vendégektől. Ezért ha olyan ember vagy, aki hasonló dolgokra vágyik, hát ne habozz, ne hagyd ki, mert sohasem fogod megbánni, felejthetetlen élményben lesz részed! Csak egy fontos dolog: mindig mosolyogva, vidáman! ;D

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation