fbpx
Laci, 2008 Görögország

Egy nyár Rodosz szigetén animátoraként több volt, mint felülmúlhatatlan. A hotel, ahol dolgoztam a kisebb szállodák kategóriájába tartozik, épp ezért barátságos kapcsolatunk volt a személyzet összes tagjával. A takarítóktól a menedzserig közös feladatok vezérelte nagy társaság voltunk. Mindezt a napfény és szelek szigetén.

A napjaink nagyobb része munkával telt, majd a szabadnapokon felkutattam mindazt, amit a sziget adottságai kínáltak. Siklóernyőzhetek, búvárkodhatok, egy golyóban a város fölé lőhetem magamat egy pár másodpercre, vagy csak megiszok egy teát az Óváros több százéves falai közt. Napközben a vendégek körül csináltuk a fesztivált, vagy éppen csaptuk a szelet. Ahogy a nap lement az esti műsorra készítettük elő a tréfa elengedhetetlen hozzávalóit.

Színpadra lépek és egy nagy levegővel máris enyém a nézőtér. A vendégek jó hangulatban figyelik az előadást. Óriási hahota hullám, tapsvihar és kihallom a zsivajból, hogy egy cimborám a vendégek közül azt kiabálja: TE vagy a LEEGJOBBB!!! ..az élmény felejthetetlen és tanúságos. Jó csapat vidám, munka. Új emberek százait ismertem meg, akikkel sosem találkoztam volna, olyan helyeken voltam, amit álmaimban sem láttam. Úgyhogy 5ös! Nekem megérte.

Mindazoknak tudom javasolni ezt a munkát, akik ki szeretnék próbálni magukat külföldön. Számtalan lehetőség nyílik, és rengeteg ötlettel gazdagít ez a pár hónap. A szakma is nyújt továbblépési lehetőségeket vagy te keresed meg céljaid, virágzó lépcsőfokait.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation