fbpx
Laura, 2017 Spanyolország

Kedves leendő animátorok!
Mint mindnyájan jól tudjuk a Facebook teli van hirdetésekkel, amit általában figyelmen kívül hagy az ember. Ám amikor megláttam, a „Gyere animátornak Spanyolországba!” címen futó reklámot nagyon lelkes lettem, „Igen, Miért ne?”.  Régóta imádom a spanyol környezetet és kultúrájukat és, hogy lehetőségem nyílt egy ilyen kalandra, egy életre szóló élmény volt számomra! Nem árulok el zsákba macskát azzal, hogy nem egyszerű az elején: egyedül felülni a gépre nem ismerve senkit egy idegen országban. De hidd el megéri! A kint töltött idők folyamán rengeteg új kedves emberrel ismerkedtem meg, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Egy kisebb szállodában dolgoztam Mallorcán, mely egyből a tengerpartra nyílt, így ahogy tehettük minden szabad percünkben a tengerparton sütkéreztünk. Főként gyerekanimátorként dolgoztam, ahol kézműves programokat, kincskeresést, vízi játékokat, mini discot, arc festést és lufis játékokat szerveztünk.
Animátor társaim a legaranyosabbak és a legsegítőkészebbek voltak, nagyon megszerettem őket hamar. Főként spanyolokkal dolgoztam együtt, úgyhogy nyelvtudásom rengeteget fejlődött. Nagyon jó kis csapat volt az egész hotel, hisz amint lejárt a munkaidőnk összegyűlt a nagy csapat és mentünk szórakozni együtt a recepciósokkal, pincérekkel, szakácsokkal. Igazi családi hangulat volt.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, akiben van egy csepp bátorság, kalandvágy és szeret új élményeket gyűjteni!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation