fbpx
Zsuzsi, 2017 Spanyolország

Miután lediplomáztam, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam animátorként, mielőtt belevágnék a NAGYBETŰS életbe. Úgy gondoltam ez egyben egy nyaralás, és hatalmas buli lesz. Egy életre szóló élménnyel gazdagodtam.
Az állásinterjú után engem a Kanári szigetekre közvetítettek ki, ahol fitness és wellness animátorként dolgoztam. Egy nemzetközi csapat (olasz, spanyol, holland, francia) hetedik tagjaként érkeztem. Mindenki nagyon szimpatikus, jófej és nyitott volt, akikkel nem csak együtt dolgoztam, de sokat utaztunk és buliztunk is. A hobbim vált a munkámmá: reggelente pilatest, streching-et tartottam, majd ezt követte az aquagym, délután pedig step-aerobic, power fitness, vagy épp zumba koreokkal mozgattam át a vendégeket. Mint ’wellness’ animátor bemutatókat tartottam, hogyan készül a mojito, sangria vagy hogyan készítsünk házilag arckrémet aloe vera-ból.
Nagyon megszerettem a szigetet, a maga szépségével, hangulatával és spanyolos lazaságával együtt. A külföldön szerzett tapasztalatok mellett lehetőség van a nyelvgyakorlásra, új emberek megismerésére, illetve kilépve a komfortzónából látókörünk bővítésére. A mai napig nekem Fuerteventura jelenti a boldogságot, és habár tíz hónap animátorkodás után munkát váltottam, egy spa és beauty center recepciósaként, azóta is itt élek a szigeten.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation