fbpx
Bogi, 2023 Ciprus

Én Cipruson animátorkodtam. Bizton állíthatom, hogy az egyik legszebb partszakaszra kerültem, Protarasra. Az elején nehéz volt, mivel az angolom eléggé kezdetleges volt…! De a kint töltött idő alatt rengeteget fejlődtem! Melyről az itthoni jó angol tudással rendelkező barátaim adtak visszajelzést (az elején velük gyakoroltam az állásinterjúra). Rengeteg emberrel ismerkedtem meg, rengeteg élménnyel gazdagodtam, sok-sok szép helyre jutottam el. A napok eléggé fárasztóak (a 3 műszak miatt), de ha még csak a fiatal éveid elején vagy rengeteg élménnyel és új baráttal gazdagodhatsz és a fárasztó napok ellenére a gyerekek és a felnőttek is feltöltenek. Személy szerint én az aqua fitness tanítást szerettem a legjobban, erre a programra jöttek àltalàban a legtöbben! A sok mosolygó arc mindig feltöltött energiàval. Mondjuk a parton lévő joga és tabata tartást is nagyon élveztem! A diákoknak nyàri munkának a legtökéletesebb. Volt pár érettségi előtt álló kollégám is, akik alig akartak hazamenni, még maradni akartak (de a suli miatt vissza kellett menniük)! 😀 Őszintén, amikor letelt a szezon én sem nagyon akartam hazajönni, azt éreztem végre megtaláltam önmagamat, a szabadságot, kinyílt előttem a világ! Azt csinàlhattam amit valóban szeretek! Heti 1 szabadnap alatt kiràndulhatsz vagy pihenhetsz, amihez csak kedved van. Mivel tengerparti hotelben helyezték el, a szüneteiben leszaladhattam a tengerpartra. 🙂

Mindenkinek ajánlom, hogy egyszer próbálja ki, mert egy életre szóló élmény, melyet majd a gyerekeidnek is elmesélhetsz!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation