fbpx
Ákos, 2017 Spanyolország

2017 márciusában gondoltam, hogy elég volt az irodai üldögélésből és valami hozzám közelebb álló munkát szeretnék csinálni. Korábban dolgoztam már animátorként itthon és úgy éreztem, hogy most itt az idő és kipróbálnám magam külföldön is.
Hamar rábukkantam a lehetősége a Hotelanimation.hu-n keresztül és egy sikeres interview után már rövidesen foglaltam repülőjegyet is és vártam, hogy indulhassak.
Mallorca szigetén dolgoztam, először a Palma Bay-ben, majd a szezont a Hotel Eurocalasban fejeztem be. Az animáció szenzációs volt, a programok pörögtek, a vendégek jöttek folyamatosan és nem volt megállás… természetesen az esti partik sem maradtak el, akár a tengerparton akár a Calas de Mallorca sziklásabb szakaszain. Szó szerint pörgés volt megállás nélkül, pont amire én 23 évesen vágytam.  Mikor haza kellett jönnöm nyár végén, hiányzott életem eddigi legváltozatosabb nyara; sok emberrel megismerkedtem és sok helyen jártam ahol korábban nem lett volna lehetőségem.
Remélem, a közeljövőben lesz még erre lehetőségem, hogy egy hasonló, vagy jobb nyaram legyen… 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation