fbpx
Anita, 2010 Görögország

2010 iskola évégén hirtelen úgy döntöttem jelentkezem animátornak. Volt már némi elképzelésem erről a „ munkáról” mert előttem már mind a 2 testvéremnek volt gyerek illetve sportanimátorként tapasztalata. Júniusban pont az iskola utolsó napján vettem fel a kapcsolatot a közvetítőcéggel, június 30-án már utaztam is Zakynthos szigetre, Görögországba.
Amikor odaértem a 4 csillagos szállodába, már 2 hónapja elkezdődött a szezon így már az első nap bedobtak a mélyvízbe. Amint megérkeztem, mindenkinek bemutattak, megmutatták a gyakorlatokat, a mini klubbot, a színpadot,a szállásomat ami a hotelban volt, és második nap már kezdhettem is. Először még segítséggel, de megtartottam az aqua-gym órát, a reggeli jógát majd délután programot csináltunk a gyerekeknek, és napról napra egyre jobban belejöttem.
All Round animátornak jelentkeztem így mindenbe belekóstolhattam, és nem csak a gyerekeket, de minden egyes vendéget magismertem. Nagyon sok emberrel találkoztam, eleinte nehezen jegyeztem meg a neveket, de idővel ezzel sem volt probléma. J
A csapatunk 4 fős volt 2lány és 2 fiú, szabadidőnkben rengeteg szórakozási lehetőség adódott, lementünk a strandra, vízi sportok, robogók, az egész nyár egy nyaralás volt, és még fizettek is érteJ
Nagyon ritkán éreztem megterhelőnek a feladatokat, voltak nehéz napok, amikor például hiányoltam az esőt, de amint elindul a nap az ember elfelejti ezeket és inkább évezi a napsütést.
Az apró nehézségek mellett, nem bántam meg hogy kimentem, sőt még egyszer kimennék.
Életem legemlékezetesebb nyarát tudhatom magam mögött, rengeteg tapasztalatot szereztem. Várom a következő nyarat, remélem még lesz lehetőségem ismét megismerni egy másik országot, kultúrát.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation