fbpx
Orsi, 2006 Görögország

2006-ban Görögországban dolgoztam először animátorként. A szálloda miniklubbjában töltöttem mindennapjaimat. A gyerkőcök többsége nagyon rendes volt és segitőkész az első napokban, igy könnyen belerázódtam a dolgokba. Két müszakban dolgoztunk, délelőtt és délután. Legtöbbször a heti előadasra gyakoroltunk ebéd után, amire az esti müsorban került sor. Táncos és humoros előadások váltogatták egymást estéről – estére. Nagyon élveztem ezt a munkát, sokat fejlődött a nyelvtudásom, önállóbb lettem és baráságok is szövődtek. Mindamellett jókat buliztunk, ha a vendégek engedték, hogy terelgessük őket.
2007-ben Olaszországban dolgoztam, ahol hasonló volt a munkaköröm. Kiegészült tinik és felnőttprogramok lebonyolitásával is. Mondhatom, hogy az animáció minden területén kipróbáltam magam. Nem bántam meg egyik döntésemet sem, sok szép helyen jártam, és rengeteg élménnyel gazdagodtam.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation