fbpx
Vivien, 2014 Ciprus

Amikor rátaláltam a hotelanimation.hu oldalra még iskolában az első szakmámat tanultam. Nagyon megtetszett ez az egész, úgyhogy másod évemben ráépülésként az előző tanulmányaimra az animátor szakágat választottam. Amit egyáltalán nem bántam meg, ezáltal a munkával nagyon sokat változott a személyiségem és a nyelvtudásom is. Ez immár a második szezonom volt animátorként a nyárban. Először Görögországban szereztem tapasztalatot, majd a hotelanimation-nal hihetetlen gyorsan sikerült Agia Napa városában egy négy csillagos hotelban animátorként elhelyezkednem. A hotel nagyon szép volt, a vendégek többsége Skóciából és Írországból jött eltölteni a megérdemelt vakációját a tengerpart mellett. Ez a város egyben party city is úgyhogy a szabadidőben kikapcsolódásnak is tökéletes hely, aki szeret táncolni.
A munkám során sportanimátorként dolgoztam és néha besegítettem a gyerkőc klubban is. Sporttevékenység alatt értem: Röplabda, Ping pong, Darts, Billiárd, Vizilabda, Viziröplabda és hasonló activity-k J Utána egy hosszabb pihenő után elkészültünk az esti programokra, ami általában a gyerek diszkóval kezdődik. Nagyon élveztem minden pillanatát, néha az apukák anyukák és az egész család imitálta a koreográfiákat a helyükről szemlélődve kedvencüket. Bingo nem csak az öregek kedvenc szerencse játéka! Akár egy lottó, szerintem érdemes játszani és még unalmasnak sem mondható. (Ez tőled függ, hogyan adod elő.) Szerencsés vagyok, mert idén is sikerült táncos és komédiás tapasztalatokra szert tennem. Egyik kedvenc estéim közé tartoztak, azon kívül jöttek profi táncosok, bűvészek és énekesek is előadást tartani.
Szabadidőmben (általában 1 nap a hétből, de néha becsúszhat egy esti off is) általában a kint megismert magyarokkal töltöttem vagy az újonnan szerzett barátaimmal különböző országokból. Lementünk a tengerpartra vagy akár elmentünk egy hajós kirándulásra a szép idő kedvéért vagy egy kicsit feltérképeztük a terepet kulturális szempontból.
A szállással és az étkezéssel nem lesz gond, mert ingyenesen biztosítják, úgyhogy akár az összes megkeresett zsebpénzed megtakaríthatod, azért nem árt néha egy-egy elegáns ruha az estékre. J
Mindenképpen jelentkezz erre a munkára, nem fogod megbánni, hihetetlen sok emlékkel és élménnyel gazdagodhatsz!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation