fbpx
Bettina, 2012 Ciprus

Érettségi után sajnos nem vettek fel az egyetemre. Egy évet várni a következő felvételiig pedig túl sok idő. Kellett valami ami az iskola pad után feldobja az életemet. Mondjuk egy jó nyaralás egy tengerparti országban, de mi van akkor ha emellé még egy kis pénzt is keresek.
Nos kijelenthetem ennél jobbat nem is találhattam volna magamnak. 2012-ben töltöttem el Cipruson 4 hónapot augusztustól decemberig. Egyik héten felhívtak telefonon a másik héten pedig már repültem is, csupán egy friss érettségivel és nyelvvizsgával a hátamon. Pozitívan hatott, hogy minden új ember a személyzetben orvosi vizsgálaton és vérvételen esik át. Én egy négy csillagos családi hotelben dolgoztam. Öten voltunk lányok egy csapatban, mindenkinek mindenhez értenie kellett. A kollegáim rendkívül türelmesek és segítőkészek voltak. Nem baj, hogy kezdetben semmit nem tudtam, mindent szépen elmagyaráztak. Például külön programunk volt a gyerekekhez és a felnőttekhez. Hozzáteszem a hotel telítettsége elérte olykor az ezer főt. Heti egy szabadnapunk volt és 3 vagy 4 alkalommal esti műszakban is kellet dolgozni például: Bingot, Quizt vagy Mini Discot tartani. Reggel kilencre jártam dolgozni, így egy őrült buli után is volt pár órám aludni. Egy apartman komplexumban lakott mindenki 5 perc személyzeti busszal a hoteltól. Hihetetlen hangulatban teltek az esték a személyzettel, mint egy nagy család. Volt, hogy csak átmentünk egymáshoz beszélgetni vagy elözönlöttük a szórakozóhelyeket.
Munka után lejártam a tengerpartra vagy meglátogattam a közeli medencét lazítás képen. Még soha ilyen gyorsan nem repült az idő. Itthon már havazott, de én még mindig napoztam. Hirtelen már meg se bántam, hogy idén nem kerültem be az egyetemre, mert ez egy soha vissza nem térő kaland volt.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation