fbpx
Ildi, 2013 Spanyolország

Az animáció egy felejthetetlen élmény, aki csak teheti és lehetősége van rá és passzol a személyiségéhez próbálja ki, mert ezek lesznek azok a hónapok, amikről lesz mit mesélni nagymama-nagypapa korunkban és amire fülig érő mosollyal fogunk visszaemlékezni. Én pontosan 2 évvel ezelőtt határoztam el, hogy nekivágok talán eddigi legizgalmasabb nyaramnak. Friss diplomásként úgy éreztem kell még egy nagy löket, bulis, pálmafás nyár mielőtt elkezdem a komoly munkás életet. A Kanári szigetek közül Lanzarote-ra kerültem egy 12 fős csapatba, egy 5 csillagos szállodába. All round animátorként dolgoztam, minden reggel strechinget, aquagymet, show cookingot, délután röplabdát, vízilabdát tartottam a vendégeknek és aztán az esti showkban kellett helyt állni a színpadon. Rettentően kell pörögni, hiszen mondhatni reggeltől éjszakáig munka van, és fontos a nyitottság is, folyamatosan vidámságot kell sugározni a vendégek felé és non stop szórakoztatni kell őket.
Rengeteget lehet fejlődni egy szezon alatt, jó kis önismereti túra ez, csupa kihívással. Mikor odakerültem nem volt semmi animációs tapasztalatom, nem beszéltem semmit spanyolul, még az is furcsa volt, hogy a vadidegen vendégekkel úgy kell beszélnem, mintha a barátaim lennének. A végére pedig minden reggel teli medence várta, hogy kezdődjön az aquagymem és a mikrofonba konferáltam spanyolul, angolul, németül, franciául. Rengeteg erőt és boldogságot ad a vendégek szeretete és hálája, folyamatosan miattunk jöttek vissza nyaralni a hotelba, sztárokként kezeltek minket. Nagyon szép dolog ez, igazából mi vagyunk a felelősek azért, hogy másnak életre szóló nyaralást csináljunk.
Az első 8 hónapos szezon után tudtam, hogy nem véglegesen hagyom el a szigetet és 2013 márciusában újra nekivágtam a spanyol nyárnak, egy másik hotelben. másik csapattal, ami ismét szenzációs volt. A spanyol cég nagyon korrekt és ha valaki szeretne tovább dolgozni, mint egy szezon, szinte mindig van lehetősége folytatni valahol a munkát. Hajrá mindenkinek, nem fogjátok megbánni!! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation