fbpx
Brigi, 2019 Spanyolország

Ha turisztikás vagy, mint én és gyakorlati hely keresése előtt állsz, javasolnám, hogy a nyaradat semmiképp se itthon töltsd el, inkább külföldön végezd el a gyakorlatod! Én is így jutottam el oda, hogy áprilisban jelentkeztem a hotelanimation.hu spanyol állásinterjúra. Pár nappal az interjú után kaptam is egy e-mailt, amiben az állt, hogy sikerült, és nyáron Mallorcán dolgozhatok. Nem sokkal később pedig küldték is a szálloda nevét, és hogy milyen pozícióban fogok dolgozni.

Én Cala Millorban töltöttem 2 és fél hónapot, ami őszintén szólva változó érzéseket keltett bennem. Imádtam a helyet, imádtam a lakótársaimat, akiknek egyébként nagyon sok mindent köszönhetek (2 magyar és egy lengyel lánnyal laktam együtt), valamint bátran kijelenthetem, hogy az egyik legjobb hotelbe kerültem. Igazán szerencsésnek érzem magam olyan szempontból, hogy egy szinte újonnan épült hotelben dolgozhattam, és hogy a szálloda dolgozói, legyen az bármilyen munkakör, nagyon pozitívak, kedvesek és segítőkészek voltak annak ellenére, hogy nem beszélem a spanyol nyelvet, így néha nehézségekkel járt a kommunikáció. Számomra a legnagyobb megmérettetést azonban az jelentette, amikor a kollégám lebetegedett és végleg abba kellett hagyni a munkát. Így „kezdő” gyerekanimátorként nem csak a gyerekekkel kellett foglalkoznom, de a felnőtt activityket is nekem kellett lebonyolítanom, ami nem mondom, hogy stresszes volt, de lehet hogy így van. Viszont ennek is meg volt a maga pozitívuma, többet között hogy esténként mindig más hotelből jött a segítség, így nem maradtam magamra, sőt még több embert ismertem meg (ha már csak egy 2 fős teambe kerültem).

Szóval, ha gondolkodsz az animátori munkán, én a helyedben nem haboznék! Ha a végén úgy térsz haza, hogy ez most nem jött be, akkor is tudod, hogy legalább megpróbáltad és ez a legfontosabb!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation