fbpx
Tünde, 2019-2023 Spanyolország

Lassan már 5 éve, hogy ellátogattam egy budapesti állásinterjúra, melyet a Hotelanimation szervezett. Az esélytelenek nyugalmával mentem, de az a nap mégis megváltoztatta az egész addigi életemet.
A sikeres interjú után a Kanári-szigetekre utaztam, ahol egy kurzus elvégzését követően hirtelen azon kaptam magam, hogy animátorként dolgozom, Lanzaroten. Hihetetlen élmény volt, szinte kinyílt előttem a világ, valamennyi Kanári-szigetet bejártam. Nagyon sok újat tanultam, rengeteg tapasztalatot szereztem, új emberekkel találkoztam és nem utolsó sorban a nyelvtudásom is sokat fejlődött.
S ha mindez még nem lenne elég, hadd mondjam el, hogy mi mindent köszönhetek még ennek az egésznek.
3,5 éve dolgoztam az akkori animációs cégnél, amikor egy másik hoteltől kaptam állásajánlatot, ahol azóta animációs vezetőként dolgozom.
Az évek során megismerkedtem a párommal is, aki azóta már a vőlegényem és a közös jövőnket tervezgetjük, közös lanzarote-i otthonunkban.
Nem utolsó sorban pedig a legjobb barátomat is ennek a “kalandnak” köszönhetem.
Idestova 5 éve hogy kijöttem, mindenemet hátra hagyva, mindössze 2 bőrönddel, a zsebemben az utolsó pedagógus fizetésemmel. De talán nem túlzás ha azt állítom, életem egyik legnehezebb és legjobb döntése volt.
Szóval én mindenkit csak bátorítani tudok, hogy vágjon bele, még ha csak egy-egy szezonra is, mert hatalmas élmény!! És ne felejtsétek, a lehetőség mindenki előtt ott van, csak rajtad múlik, hogy élsz-e vele.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation