fbpx
Marcsi, 2018 Spanyolország

Nekem abban a szerencsében volt részem, hogy a nyáron két hónapot tölthettem Fuerteventurán, mint gyermek animátor.

Mivel spanyol kéttanos vagyok, és a spanyol kultúra, mentalitás szerelmese, így már télen elkezdtem céltudatosan lehetőségek után kutatni, ami által kijuthatok dolgozni a nyárra. Így találtam rá az animátori munkára, elmentem az állás interjúra és a többi ment magától.. igaz, csak az indulás előtt másfél héttel tudtam meg,hogy hova is mehetnék, nem sokat tudtam a szigetről, de tudtam,hogy életre szóló élmény lesz. Mennyire igazam volt!:D

Eredetileg felnőtt animátor szerettem volna lenni,de örülök,hogy végül a gyerekekhez osztottak be. Szerintem már csak emiatt is megérte az egész, rengeteg pozitív élményt kaptam a velük töltött idő alatt.

A munka mellett volt idő strandolásra, kicsit körbenézni a szigeten, bulizni, sőt flybordozni is elmentünk.  Sok barátságra tettem szert, az egyik spanyol ismerősömmel pont jövő héten fogunk találkozni, de még pár gyerkőc/család is felkeres a mai napig.

Én mindenkinek nagyon tudom ajánlani. Lehet, hogy van benne nehézség (otthontól való távolság, teljesen új szituáció,komfortzónából való folyamatos kilépés), de szerintem remek próbatétel és személyiségfejlesztő.

Én teljesen beleszerettem a helybe, biztosan visszatérek majd.:)

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation